Higienska maska za obraz, trislojna, 50 kos

19,90  €
Akcijska cena 10,80  € Prihrani 9,10  €
Stanje: Novo
Na zalogi OutletShop.si | Slovenija 4.92 / 5
SKU
2fb3a282
Dostava: Brezplačna dostava do 2 delovnih dni Podrobnosti
-46 % Prodajni hit Brezplačna dostava
Na blagajno
Opis

Trislojne higienske maske ščitijo vaš obraz pred vdorom kapljic in ostalih tekočin. Poleg tega preprečujejo, da bi okužili ljudi v svoji okolici.

Prilagodljivo tesnilo za nos omogoča popolno prileganje maske vsakemu obrazu - odraslemu ali otroškemu.

Maske so pakirane po 50 kos.

Vsebina kompleta:

  • 50 x higienska maska za usta in nos, 3-slojna

Specifikacija
Več informacij
Blagovna znamka No-Brand
IME TRGOVINE: OutletShop.si
Cone Način dostave Dostava
Dostavno območje Slovenije Ekspresno do 2 delovnih dni
* Podatek ne vključuje časa, ki ga trgovina rabi za pripravo in predajo paketa dostavni službi. Predviden celoten čas za dostavo se izračuna na blagajni.

Kupec kot fizična oseba ima pravico, da v 30 dneh od prevzema blaga, odstopi od nakupa. Postopek odstopa od nakupa blaga se prične, ko kupec po pošti pošlje oz. vrne neustrezne artikle. Naročilo izdelka lahko prekličete, dokler ga trgovec ne potrdi. Po potrditvi naročila s strani trgovca je treba prek Mojega računa kontaktirati trgovca in se dogovoriti za preklic naročila. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z vračilom blaga, je strošek poštnine. Blago je potrebno vrniti ponudniku na sedež podjetja po pošti, najkasneje v roku 30 dni od izpolnjenega obrazca za vračilo blaga. Za pravne osebe ali fizične osebe, ki opravljajo dejavnost, pravica do odstopa od pogodbe oz. vračila blaga, ne velja.

Kot odstop od nakupa se šteje, če je kupec prejeto blago vrnil nepoškodovano, neodprto in v nespremenjeni količini. Ker je embalaža sestavni del artikla, jo je ob morebitnem vračilu potrebno vrniti tako, kot je bila v prvotnem stanju v času prejema artikla (torej nepoškodovano, neodprto in v nespremenjeni količini).

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano, neodprto in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Ker je embalaža sestavni del artikla, jo je ob morebitnem vračilu prav tako treba vrniti tako, kot je bila v prvotnem stanju v času prejetja artikla (torej nepoškodovano, neodprto in v nespremenjeni količini).

Če je kupec odstopil od nakupa in vrnjeno blago ustreza zahtevam, mu mora ponudnik vrniti vrednost plačanega blaga. Nakazilo mora ponudnik opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu vrnjenega blaga.

Kupec mora blago vrniti na naslov: FLAMINGO ZALOŽBA d.o.o., Ulica Franca Baliča 11, 5290 Šempeter pri Gorici.

Ponudnik ne sprejema paketov z odkupnino, vsa vračila denarja se vršijo prek plačilnega sredstva kot je bilo uporabljeno pri nakupu. Nakazilo mora ponudnik opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu vrnjenega blaga.