Vivax pametna osebna tehtnica PS-180 Bluetooth

Znamka Vivax
34,99  €
Akcijska cena 22,99  € Prihrani 12,00  €
Stanje: Novo
Na zalogi GSMAPARATI | Slovenija 5 / 5
SKU
484e20c3
Dostava: Brezplačna dostava do 2 delovnih dni Podrobnosti
-34 % Brezplačna dostava
Na blagajno
Opis

Vivax pametna osebna tehtnica PS-180 Bluetooth

Vivax pametna osebna tehnica se lahko poveže z vašim telefonom. Pametna tehtnica bo izmerila 8 različnih podatkov o vašem telesu. S pomočjo brezplačne aplikacije „Jibao Body Fat Scale“ boste lahko vse podatke pregledovali na telefonu. V aplikacijo lahko vnesete tudi ostale družinske člane (do 10). Tehtnica bo sama zaznala težo člana in mu pripisala meritve. V primeru, da sta telesni teži dveh družinskih članov podobni (do 3 kg) pa boste morali sami izbrati člana in mu pripisali meritve.
Tehtnica meri telesno težo, indeks telesne mase BMI (body mass index), telesno maščobo, težo mišične mase, V-maščobo, težo kosti, delež vode in kalorij, vse to pa prenese tudi na vaš pametni telefon.
Tehtnica ima velik Led ekran, zazna težo od 100 g do 180 kg. Opozori vas o slabi bateriji in preveliki teži na tehtnici. Baterija deluje na 3x AAA baterije, ki so priložene. Steklo tehtnice je kaljeno in debeline 6 mm.
Tehtnica se sama prebudi, ko stopite nanjo in se tudi sama ugasne.

Preberi več

Specifikacija
Več informacij
EAN 3856005161980
Blagovna znamka Vivax
IME TRGOVINE: GSMAPARATI
Cone Način dostave Dostava
Dostavno območje Slovenije Ekspresno do 2 delovnih dni
* Podatek ne vključuje časa, ki ga trgovina rabi za pripravo in predajo paketa dostavni službi. Predviden celoten čas za dostavo se izračuna na blagajni.

ZAMENJAVA IZDELKA

Postopek zamenjave je preprost. Izdelek lahko zamenjate v roku 14 dni od prevzema. Izdelek, ki ga imate doma, zapakirajte in zaščitite originalno embalažo ter ga pošljite na naš naslov skupaj z obrazcem za vračilo izdelka. Paketu priložite fotokopijo računa in izpolnjen obrazec za vračilo izdelka. V kolikor na računu ni zapisanih vaših podatkov, nam priložite še obrazec z vašimi podatki in kateri drug izdelek želite. Naročen izdelek vam bomo poslali v najkrajšem možnem času. Izdelek, ki ga vračate, mora biti nepoškodovan, zapakiran v originalno embalažo in vsemi priloženimi dodatki, v nespremenjeni količini in brez sledi uporabe. Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

VRAČILO IZDELKA

V roku 14 dni od prevzema naročenega blaga imate pravico odstopiti od pogodbe, brez navedbe razloga za svojo odločitev (43. člen ZVPOT).  V tem roku nam preko vašega računa na Piazz-u (Moj račun/Moja naročila) sporočite, da odstopate od pogodbe. Po vaši najavi odstopa od pogodbe začne teči 30 dnevni rok, v katerem morate izdelek vrniti. Izdelek, ki ga vračate, mora biti nepoškodovan, zapakiran v originalno embalažo in vsemi priloženimi dodatki, v nespremenjeni količini in brez sledi uporabe. Paketu, ki ga vračate, obvezno priložite izpolnjen obrazec za vračilo izdelkov ter fotokopijo računa. Na obrazec poleg svojih podatkov vpišete tudi številko svojega tekočega računa, na katerega bomo, v roku 14 delovnih dni po prejemu vrnjenih izdelkov, nakazali kupnino, razen če bo drugače dogovorjeno. Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Odstop od pogodbe kupca, ki je pravna oseba, se presoja po določbah Obligacijskega zakonika.

Pri vračilu, menjavi ali reklamaciji izdelkov ne pozabite priložiti obrazca in fotokopije računa.

Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Reklamacije izdelkov, poškodovanih med prevozom, se upošteva v roku sedmih (7) dni od prevzema pošiljke. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. V primeru, da so na izdelku že ob prevzemu opazni znaki poškodb, lahko kupec pošiljko zavrne, od poštnega uslužbenca pa zahteva sestavo reklamacijskega zapisnika o poškodovani pošiljki. Le tako bomo lahko kupcu kar najhitreje poslali nov izdelek in upoštevali reklamacijo.

IZDELKI V PONUDBI
Vsi izdelki v naši ponudbi so na zalogi v našem skladišču. Izdelki bodo odposlani v enem delovnem dnevu.