Vivax life FIT pametna športna ura

Znamka Vivax
39,99  €
Akcijska cena 31,00  € Prihrani 8,99  €
Stanje: Novo
Na zalogi GSMAPARATI | Slovenija 5 / 5 Top prodajalec
SKU
c44954ea
Dostava: Brezplačna dostava do 2 delovnih dni Podrobnosti
-22 % Brezplačna dostava
Na blagajno
Opis

Vivax life FIT pametna športna ura

Pametna športna ura Vivax je tehnološko dovršena, učinkovita in zanesljiva.

Bodite vedno pripravljeni, ura namreč spremlja tudi vašo telesno temperaturo 24/7

Ura je moderna, elegantna in oblikovana tako, da je primerna z vsakogar, ter za vsako priložnost.

Vivax life FIT je odlična športna ura. Ima lepo oblikovano ohišje, 1,4" velik ekran, ki je občutljiv na dotik. Pašček je lahak, gumiran in izredno prijeten na otip, z njim boste lahko nosili uro 24 ur na dan. Da boste na tekočem z vsem kar se dogaja na vašem telefonu pa vas bo ura obveščala o obvestilih, sporočilih in klici na vašem pametnem telefonu.

Spremljajte kvaliteto vašega spanja, ura namreč beleži kako ponoči spite. Za umiritev pred spanjem pa lahko s pomočjo ure izvedete tudi vodene dihalne vaje.

V uri lahko izberete med različnimi športnimi aktivnostmi. Z vgrajenim merilnikom srčnega utripa na zapestju bo le ta vedno pod kontorlo. Spremljali pa boste lahko tudi napredek, saj lahko vse podatke o vadbah in vašem počutju sinhronizirate na svoj pametnim telefon s pomočjo aplikacije HitFit PRO,...

Izbirate lahko med šproti kot so: hoja, tek, hribolazenje, kolesarjenje, košarka, ..

 

Specifikacija:

Zaslon: 1,4 "240 x 240px

Ohišje: Steinless steel

Barerija (kapaciteta): 160 mAh

Teža 34g

Aplikacija: HitFit PRO

Vodoodporna: IP68

Garancija 1 leto

V škatli je priloženo:

Ura Vivax lite Fit

polnilni kabel

navodila

Preberi več

Specifikacija
Več informacij
EAN 3856005177875
Blagovna znamka Vivax
IME TRGOVINE: GSMAPARATI
Cone Način dostave Dostava
Dostavno območje Slovenije Ekspresno do 2 delovnih dni
* Podatek ne vključuje časa, ki ga trgovina rabi za pripravo in predajo paketa dostavni službi. Predviden celoten čas za dostavo se izračuna na blagajni.

ZAMENJAVA IZDELKA

Postopek zamenjave je preprost. Izdelek lahko zamenjate v roku 14 dni od prevzema. Izdelek, ki ga imate doma, zapakirajte in zaščitite originalno embalažo ter ga pošljite na naš naslov skupaj z obrazcem za vračilo izdelka. Paketu priložite fotokopijo računa in izpolnjen obrazec za vračilo izdelka. V kolikor na računu ni zapisanih vaših podatkov, nam priložite še obrazec z vašimi podatki in kateri drug izdelek želite. Naročen izdelek vam bomo poslali v najkrajšem možnem času. Izdelek, ki ga vračate, mora biti nepoškodovan, zapakiran v originalno embalažo in vsemi priloženimi dodatki, v nespremenjeni količini in brez sledi uporabe. Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

VRAČILO IZDELKA

V roku 14 dni od prevzema naročenega blaga imate pravico odstopiti od pogodbe, brez navedbe razloga za svojo odločitev (43. člen ZVPOT).  V tem roku nam preko vašega računa na Piazz-u (Moj račun/Moja naročila) sporočite, da odstopate od pogodbe. Po vaši najavi odstopa od pogodbe začne teči 30 dnevni rok, v katerem morate izdelek vrniti. Izdelek, ki ga vračate, mora biti nepoškodovan, zapakiran v originalno embalažo in vsemi priloženimi dodatki, v nespremenjeni količini in brez sledi uporabe. Paketu, ki ga vračate, obvezno priložite izpolnjen obrazec za vračilo izdelkov ter fotokopijo računa. Na obrazec poleg svojih podatkov vpišete tudi številko svojega tekočega računa, na katerega bomo, v roku 14 delovnih dni po prejemu vrnjenih izdelkov, nakazali kupnino, razen če bo drugače dogovorjeno. Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Odstop od pogodbe kupca, ki je pravna oseba, se presoja po določbah Obligacijskega zakonika.

Pri vračilu, menjavi ali reklamaciji izdelkov ne pozabite priložiti obrazca in fotokopije računa.

Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Reklamacije izdelkov, poškodovanih med prevozom, se upošteva v roku sedmih (7) dni od prevzema pošiljke. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. V primeru, da so na izdelku že ob prevzemu opazni znaki poškodb, lahko kupec pošiljko zavrne, od poštnega uslužbenca pa zahteva sestavo reklamacijskega zapisnika o poškodovani pošiljki. Le tako bomo lahko kupcu kar najhitreje poslali nov izdelek in upoštevali reklamacijo.

IZDELKI V PONUDBI
Vsi izdelki v naši ponudbi so na zalogi v našem skladišču. Izdelki bodo odposlani v enem delovnem dnevu.