7,99  €
Akcijska cena 2,99  € Prihrani 5,00  €
Stanje: Novo
Na zalogi Skaza Exceeding Expectations. | Slovenija 5 / 5
SKU
82f9a7f7
Dostava: Brezplačna dostava do 2 delovnih dni Podrobnosti
-63 % Brezplačna dostava
Na blagajno
Opis

OPIS IZDELKA

Preprosto oblikovan krožnik iz linije Viva 1.0 je primeren tako za serviranje glavnega obeda, kot tudi za uživanje ob pregrešnih sladkih dobrotah. Je vsestransko uporaben, saj ga lahko brez težav daste tudi v mikrovalovno pečico in tako hitro ter enostavno pogrejete svoj obrok. Brez skrbi pa ga pomivate tudi v pomivalnem stroju. Izdelan je iz neškodljivih materialov, ki so varni za pripravo hrane, brez BPA in brez melamina. Pritegnila vas bo sijoča in gladka zunanja zasnova. Vašo kulinarično izkušnjo bo obogatil v modernih barvnih različicah, ki bodo v vaš dom vnesle veliko mero razigranosti.

KLJUČNE ZNAČILNOSTI IZDELKA

Krožnik Viva 1.0 je nepogrešljiv pri pripravi in serviranju hrane doma ali na prostem.

  • Priročen za uporabo.
  • Brez BPA in melamina.
  • Izdelan iz okolju prijaznih in varnih materialov.
  • Primeren za pomivanje v pomivalnem stroju.
  • Narejen v EU.

Preberi več

Specifikacija
Več informacij
EAN 3830053616494
Blagovna znamka skaza Exceeding Expectations.
Barva izdelka Turkizna
Ime barve Turkizno Modra
IME TRGOVINE: Skaza Exceeding Expectations.
Cone Način dostave Dostava
Dostavno območje Slovenije Ekspresno do 2 delovnih dni
* Podatek ne vključuje časa, ki ga trgovina rabi za pripravo in predajo paketa dostavni službi. Predviden celoten čas za dostavo se izračuna na blagajni.

Vračilo blaga in reklamacije:

Kupec ima pravico, da v štirinajstih (14dneh od prevzema blaga spletni trgovini sporoči, da odstopa od naročila oz. pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Odstop od naročila/pogodbe mora biti poslan pisno prek »Mojega računa« na Piazz-u. Neposredni strošek vračila blaga predstavlja edini strošek kupca v zvezi z odstopom od pogodbe.

V primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila. Podjetje vrne plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen, če je potrošnik zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva. Podjetje lahko zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj, razen če podjetje ponudi možnost, da samo prevzame vrnjeno blago. Če je potrošnik blago že prejel in odstopi od pogodbe, ga vrne ali izroči podjetju ali osebi, ki jo podjetje pooblasti za prevzem blaga, nemudoma oziroma najpozneje v 14 dni po obvestilu, razen če podjetje ponudi, da samo prevzame vrnjeno blago. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.

Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno ugotovitev narave, lastnosti ali delovanja blaga. Potrošnik ne odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če ga podjetje ne seznani s pravico do odstopa od pogodbe. 

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena. 

Varovanje osebnih podatkov:

Kupec z vnosom podatkov na spletno mesto oz. z oddajo naročila dovoljuje obdelavo osebnih podatkov. Spletna trgovina uporablja in hrani pridobljene podatke v skladu z veljavno zakonodajo in se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov. Podatki se ne posredujejo tretjim oz. nepooblaščenim osebam.

Osebni podatki se zbirajo izključno za namene obdelave naročila in za interne potrebe Spletne trgovine, za potrebe izvršitve plačila naročila, statistične namene, pošiljanje ponudb, segmentacijo kupcev, obdelavo nakupnega obnašanja, pošiljanje reklamnega gradiva in ponudb ipd.

Za varovanje podatkov pa je odgovoren tudi kupec sam, s tem ko poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena ter gesla.