TP-LINK LS105G 5-port Gigabit mrežno stikalo-switch

Znamka TP-LINK
Akcijska cena 15,66  €
Stanje: Novo
Na zalogi EIGREsi | Slovenija 5 / 5
SKU
de277e9a
Dostava: Brezplačna dostava do 2 delovnih dni Podrobnosti
Brezplačna dostava
Na blagajno
Ostale ponudbe
PCplus.si | Slovenija 5 / 5
16,42  €
Brezplačna dostava
Poglej ponudbo
Opis

TP-LINK LS105G 5-Port Gigabit namizno stikalo-switch zagotavlja enostavno in hitro omrežno povezavo in enostavno postavitev IP kamer, dostopnih točk, računalnikov ... 

  • 5x 10/100/1000Mbps RJ45 ports, PODPORA Auto-MDI/MDIX
  • Green Ethernet tehnologija prihrani energijo
  • IEEE 802.3X nadzor pretoka zagotavlja zanesljiv prenos podatkov
  • kovinsko ohišje, namizna ali stenska izvedba
  • Plug and play, konfiguracija ni potrebna
  • Podpora 802.1p/DSCP QoS

Proizvajalčeva kodaLS105G
EAN koda6935364085445
ProizvajalecTP-LINK
Namestitev:namizni
Vrsta stikala:Unmanaged
Standard:IEEE 802.3i/802.3u/ 802.3ab/802.3x, IEEE 802.1p
Vmesniki:5
Število POE portov:No
Zmogljivost:7,4 Gbps
Dimenzije:99,8 x 98 x 25 mm
Garancija36 mesecev
Vsebina paketa:switch, napajalni kabel, navodila za uporabo

Preberi več

Specifikacija
Več informacij
EAN 6935364085445,6935364085483
Blagovna znamka TP-LINK
Število priključkov 5
Ethernet hitrost Gigabit Ethernet (10/100/1000)
Kapaciteta preklopov (Gbit/s) 10
Funkcije za upravljanje
Funkcije za upravljanje
Tip omrežnega stikala Brez upravljanja
Podpora kakovosti storitev Quality of Service (QoS) Ja
Vrata in vmesniki
Vrata in vmesniki
Število vhodov osnovnega preklapljanja RJ-45 Ethernet 5
Tip vhodov osnovnega preklapljanja RJ-45 Ethernet Gigabit Ethernet (10/100/1000)
Omrežja
Omrežja
Omrežni standardi IEEE 802.1p,IEEE 802.3ab,IEEE 802.3i,IEEE 802.3u,IEEE 802.3x
Podpora 10G Št
Prenos podatkov
Prenos podatkov
Tabela naslovov MAC 2000 vnosov
Kapaciteta preklopov 10 Gbit/s
Hitrost posredovanja 7,4 Mpps
Podpora za jumbo okvirje Ja
Jumbo okvirji 16
Paketni medpomnilnik 1 MB
Oblika
Oblika
Montaža ohišja Št
Barva izdelka Modra
Kazalniki LED LAN, Napajanje
Certificiranje CE, FCC, RoHS
Napajanje
Napajanje
Napajalnik vključen Ja
Poraba energije (maks.) 2,776 W
Power over Ethernet (PoE)
Power over Ethernet (PoE)
Power over Ethernet (PoE) Št
Pogoji delovanja
Pogoji delovanja
Temperatura obratovanja (T-T) 0 - 40 °C
Temperatura skladiščenja (T-T) -40 - 70 °C
Relativna vlažnost med delovanjem (H-H) 10 - 90%
Relativna vlažnost pri skladiščenju (H-H) 5 - 90%
Odvajanje toplote 9,466 BTU/h
Teža in dimenzije
Teža in dimenzije
Širina 99,8 mm
Globina 98 mm
Višina 25 mm
Podatki o pakiranju
Podatki o pakiranju
Vodnik za hiter začetek Ja
IME TRGOVINE: EIGREsi
Cone Način dostave Dostava
Dostavno območje Slovenije Ekspresno do 2 delovnih dni
* Podatek ne vključuje časa, ki ga trgovina rabi za pripravo in predajo paketa dostavni službi. Predviden celoten čas za dostavo se izračuna na blagajni.

Potrošnik (fizična oseba) ima pravico v 14 dneh po prejemu blaga (oz. po podpisani pogodbi ali opravljeni storitvi) odstopiti od pogodbe. O tem mora pisno prek sklopa »Moj račun« na Piazz-u obvestiti ponudnika, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok vračila se začne šteti en dan po datumu prevzema blaga. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa), prodajalec pa mora potrošniku takoj vrniti vsa opravljena plačila. V primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila. Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik. Če potrošnik pri tehničnih izdelkih posamezne komponente odpre ali sestavlja, odstop od pogodbe žal več ni možen. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebna za ugotovitev narave, lastnosti in delovanje blaga. Potrošnik ne odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če ga podjetje ne seznani s pravico do odstopa od pogodbe skladno s 4. točko pravnega odstavka 43.b člena.

Z izbiro nakupa na podjetje s tem sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja. Pravne osebe možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh ali vračila kupnine nimajo. Za vračilo ali zamenjavo se lahko dogovorimo po dogovoru na osnovi posameznega primera.

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvarno napako pogleda. Obvestilo o napaki lahko potrošnik prodajalcu sporoči prek sklopa »Moj račun« na Piazz-u. Prodajalec bo ustrezno napotil in informiral potrošnika o nadaljnjem postopku vračila. Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pojavijo potem, ko mineta dve leti odkar je bila stvar izročena. Šteje se, da je napaka na stvari obstajala že v času izročitve, če se pojavi v roku šest mesecev od izročitve. Pravica potočnika iz prejšnjega odstavka ugasnejo s potekom dveh let od dneva, ko je o stvarni napaki obvestil prodajalca.

Garancijski rok prične teči z dnem dobave ali prevzema naročenih izdelkov. Garancijo za izdelek daje proizvajalec oziroma uvoznik, ki je odgovoren za garancijske pogoje. Garancija za izdelek je razvidna iz priloženega garancijskega lista. Garancijski rok se ne nanaša na programsko opremo! Iz garancije je izvzet tudi potrošni material, ki je podvržen stalni obrabi (trakovi, tonerji, tiskalniške glave, razvijalne enote, baterije,...). Izdelek, ki se pokvari v garancijski dobi, se popravi oz. zamenja najkasneje v roku 45 dni, v kolikor le-to ni mogoče, se na kupčevo zahtevo zamenja z novim in brezhibnim Izdelke, dostavljene na servis izven garancijskega roka, bomo po dogovoru s stranko popravili oz. posredovali pooblaščenem servisu v najkrajšem možnem času. S tem stranka prevzame vse stroške popravila (delo, material, dostavo, ...). Servisno delo in material se obračunata po veljavnem ceniku podjetja LEGIT D.O.O ali pooblaščenega servisa. V primeru zamenjave izdelkov se zamenjava opravi po predhodnem plačilu le-teh. Stranka lahko prevzame svojo opremo le po predhodni poravnavi vseh obveznosti.

Podjetje LEGIT d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svoje dolžnosti učinkovitega sistema obravnavanja pritožb. V primeru težav se kupec s prodajalcem lahko poveže prek sklopa »Moj račun« na Piazz-u, postopek obravnave pritožbe je zaupen.