Tiba+Marl® Previjalna torba Raf Holdall Faux Black

Unavailable
SKU
d5d9eeca
Opis

Ženska torba prikladne velikosti

Ne premajhna in ne prevelika. Priljubljena blagovna znamka Tiba+Marl® iz angleške modne prestolnice predstavlja torbo prikladnih dimenzij 25 x 41 x 20 cm. Dovolj velika torba za vsakodnevna potepanja, za prenočitev, za vozičkanja z dojenčkom ali za obisk fitnesa. Torba Tiba+Marl® Raf Holdall Faux združuje čisto vse; eleganten videz, praktičnost, odlično preglednost in vzdržljivost. Večnamenska torba iz visoko kakovostnih materialov omogoča dolgotrajno uporabo.

Previjalna torba: najboljša prijateljica vsake mamice

Popolna previjalna torba z vključenimi dodatki Tiba+Marl® Raf Holdall Faux navdušuje modne mamice po vsem svetu. Poleg velikega osrednjega prostora ima ta model torbe tudi več dodatnih praktičnih žepkov; notranji žepek z zadrgo, elastiko za lonček ali stekleničko in izolirani žepek za pijačo, ki ohranja temperaturo tekočine. Trendi ženska torba Tiba+Marl® Raf Holdall Faux vsebuje tudi obesek s sponko za ključe, igračke in druge dodatke. Možnost dobro organizirane notranjosti torbe je za vsako žensko velikega pomena. Zagotovo vas bo navdušila tudi v kompletu vključena toaletna torbica oziroma mini organizator, s pomočjo katerega boste še lažje poskrbeli za dober pregled nad vsebino.

Elegantna ženska torba iz veganskega usnja

Ženska modna torba iz veganskega usnja z daljšima ročajema omogoča nošenje v roki ali preko rame s pomočjo vključenega ramenskega traku. Ramenski trak lahko prilagodite na poljubno dolžino. Torbo lahko nosite tudi na pregibu komolca, s pomočjo nastavkov Tiba+Marl® za pripenjanje torbe/nahrbtnika lahko torbo pripnete na ogrodje otroškega vozička. Nastavki so na voljo ločeno. V kompletu s torbo prejmete tudi elegantno vrečo proti prašenju za shranjevanje torbe.

Praktična previjalna torba lahko olajša vsako potepanje z otroki

Na družinski izlet, vozičkanje po mestu, na dnevni potep z malčkom, na čisto vsaki poti vam bo lažje s pomočjo torbe Tiba+Marl® Raf Holdall Faux. Torba je dovolj prostorna, da lahko v njej shranite vse nepogrešljive potrebščine; malico in otroško stekleničko, rezervna oblačila, pleničke, mokre robčke, tetra pleničke in druge dodatke. Torba omogoča odlično razporeditev in poskrbi tudi za mamine potrebščine; denarnico, ključe, telefon, kozmetiko in drugo potrebno. Izstopajte z modno torbo Tiba+Marl® Raf Holdall Faux in uživajte v brezskrbnih trenutkih z vašimi malimi zakladki.

Preberi več

Specifikacija
Več informacij
EAN 5060565710016
Blagovna znamka Tiba+Marl
Veljajo splošni pogoji dostave
Veljajo Piazz pogoji vračila