Stokke® Košara za novorojenčka Trailz™ Black

Znamka Stokke
Akcijska cena 199,00  €
Stanje: Novo
Na zalogi Mali Zakladi | Slovenija 0 / 5
SKU
4db3e5ba
Dostava: Brezplačna dostava do 2 delovnih dni Podrobnosti
Brezplačna dostava
Na blagajno
Opis

Stokke® Trailz™ - povezani v aktivnem

Stokke vedno poskrbi, da je dizajn združen z izjemno kakovostjo in uporabnostjo. Ustvarjen za popolne sprehode po razgibanem terenu, je Stokke® Trailz™ idealna izbira za vse aktivne starše, ki pa ne popuščajo pri dovršenem dizajnu, ki ta voziček odlikuje ravno tako, kot vse ostale Stokke izdelke. Z visoko pozicijo športnega sedeža in košare spodbuja očesni stik z otrokom, kar krepi povezavo s staršem.

Varnost, kakovost in udobje v enem

Čudovita košara Stokke® Stroller® Carry Cot nudi dojenčku prijetno in varno zavetje na prvih sprehodih z mamico in očkom. Razkošna mehkoba omogoča udobje, zaščitna strehica dojenčka učinkovito varuje pred zunanjimi vplivi in soncem, trda lupina pa dojenčka dodatno zaščiti. Nekoliko višja prevleka za košarico dojenčka ščiti pred mrazom in vetrom, obenem pa je dovolj zračna, da bo v njej vašemu dojenčku udobno. Hitro snemljiva košara Stokke® Stroller® Carry Cot ima na zadnjem delu strehice skrito mrežico, ki omogoča dodatno zračnost in dodaten dovod svetlobe. Košarica v kombinaciji z ogrodjem vozička Stokke® Trailz™ ponuja dojenčkom udoben prostor za spanec, mamicam in očkom pa omogoča, da ostanejo aktivni in hkrati povezani s svojim novorojenčkom.

Premium materiali za optimalen razvoj

Varna in praktična omogoča sladek spanec na vaših potepih z dojenčkom na prostem. Na košaro sta nameščena dva priročna žepka, da je najnujnejše vedno pri roki, košaro pa se preprosto sname z ogrodja z dvema enostavno dostopnima gumboma. Zračna vzmetnica je izdelana iz obnovljivih Sorona vlaken rastlinskega izvora, kar je prijazno tudi okolju. Nežna na otip elastična vlakna so strukturirana vnavpično, kar omogoča še dodatno zračenje in dobro kakovost zraka.

Največ kar si lahko želite

Nastavljiva višina košare, da vam je dojenček blizu, mehko obložena notranjost za popolno udobje vašega otroka. Podaljšana strešica z zračenjem, dovršen dizajn, varno zavetje... Vse to združuje največ kar si lahko za svojega otroka želite.

Skandinavski dizajn in velik pomen družinskih vezi

Norveška blagovna znamka Stokke® ima več kot 40-letno tradicijo na trgu otroške opreme in je svetovno priznana kot najboljša v kategoriji. Združuje strast do skandinavskega dizajna in se spopada z izzivom kako običajno spremeniti v čudovito, hkrati pa poudarja povezovanje članov družine. Vse moči so usmerjene v razvoj izdelkov, ki spodbujajo razvoj otroka in negujejo družinske vezi. Vsi Stokke® izdelki so zasnovani tako, da starše in otroke zbližujejo. Iz bližine namreč prihaja povezanost in iz povezanosti samozavest. S samozavestjo pa je mogoče prav vse. Morda vam bodo prav vaši samozavestni otroci nekoč pokazali nov in fantastičen svet.

Preberi več

Specifikacija
Več informacij
EAN 7040355040040
Blagovna znamka Stokke
Tip otroškega vozička Košara
IME TRGOVINE: Mali Zakladi
Cone Način dostave Dostava
Dostavno območje Slovenije Ekspresno do 2 delovnih dni
* Podatek ne vključuje časa, ki ga trgovina rabi za pripravo in predajo paketa dostavni službi. Predviden celoten čas za dostavo se izračuna na blagajni.

Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta Pošta Slovenije in GLS (General Logistics Systems), vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Stroški dostave so zaračunani in navedeni tako na naročilu, kot tudi na računu za izdano blago in jih kupec poravna skupaj z zneskom naročila. Strošek dostave je odvisen od velikosti, dimenzij in teže pošiljke ter vključuje stroške dostave in stroške pakiranja in priprave. Strošek dostave se lahko spreminja skladno z vsakokrat veljavnim cenikom dostavne službe.

Poškodovana, uničena ali izgubljena pošiljka

Če kupec ob prevzemu pošiljke s strani dostavne službe opazi, da je pošiljka (ali artikel v njej) fizično poškodovana, v pošiljki manjka vsebina ali pošiljka kaže znake odprtja, mora nemudoma po seznanitvi s poškodbo, znakom odprtja ali manjkajočimi artikli, torej že ob samem prevzemu, najkasneje pa v roku 3 dni od dostave, o tem obvestiti ponudnika in dostavno službo, ki je dostavo izvedla, na zahtevo dostavne službe ali ponudnika pa tudi izpolniti morebitne zahtevane obrazce ter predložiti zahtevane dokaze, ki so nujno potrebni za obravnavo reklamacije oz. pritožbe s strani dostavne službe.

Ponudniku (na zahtevo dostavne službe pa tudi dostavni službi) mora kupec (z namenom zavarovanja in posredovanja dokazov) skupaj z obvestilom iz prvega stavka posredovati fotografije pošiljke, nalepke na pošiljki, ki označuje storitev dostave (podatek o številki pošiljke, izvajalcu dostave, ipd.), poškodovane (notranje in/ali zunanje) embalaže, poškodovanega artikla in pa kratek opis poškodbe.