Silikonski barvni ovitek iPhone 12 / 12 Pro MATT modra

15,99  €
Akcijska cena 7,99  € Prihrani 8,00  €
Stanje: Novo
Na zalogi Vigophone | Slovenija 5 / 5
SKU
e70d0cfa
Dostava: Brezplačna dostava do 2 delovnih dni Podrobnosti
-50 % Brezplačna dostava
Na blagajno
Opis

MATT SILIKONSKI OVITEK:

  Gumiran zaščitni ovitek za mobilni telefon, iz kakovostnega TPU materiala. Izredno trpežen in vzdržljiv ovitek, ki vam omogoča dostop do vseh gumbov in funkcij telefona. Vaš mobilnik ščiti pred udarci, umazanijo, padci, praskami in ostalimi poškodbami. LASTNOSTI OVITKA:
  • Tanek vendar trden TPU material
  • Ohranja elegantne linije naprave
  • Izjemno prijeten in naraven občutek v rokah
  • Zmanjšuje drsenje naprave
  • Odlična trpežnost in vzdržljivost
  • Moderen izgled in popolna zaščita
  • Barve, ki so na voljo: črna, roza, modra
Specifikacija
Več informacij
EAN 3831121133219
Blagovna znamka No-Brand
Združljiva znamka Apple iPhone 12 / 12 Pro
IME TRGOVINE: Vigophone
Cone Način dostave Dostava
Dostavno območje Slovenije Ekspresno do 2 delovnih dni
* Podatek ne vključuje časa, ki ga trgovina rabi za pripravo in predajo paketa dostavni službi. Predviden celoten čas za dostavo se izračuna na blagajni.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

PREKLIC NAROČILA

Naročilo izdelka lahko prekličete, dokler ga trgovec ne potrdi. Po potrditvi naročila s strani trgovca je treba prek Mojega računa kontaktirati trgovca in se dogovoriti za preklic naročila. Denar vrnemo, ko trgovec prejme vrnjeni izdelek, sistemsko potrdi njegovo vračilo in se sproži postopek vračila denarja. Ta postopek lahko traja nekaj delovnih dni. Denar se vrne na plačilno sredstvo, ki je bilo uporabljeno za plačilo.

DOBAVA BLAGA

Dostava se izvaja preko pogodbenega partnerja, GLS. Dostava velja za področje Slovenije.

PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE

V skladu z zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko stranka v 14-ih dneh od prevzema izdelka podjetju sporoči, preko "mojega računa" na Piazz-u, da odstopa od pogodbe ali naročila , ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga (strošek poštnine plača kupec). Blago mora potrošnik vrniti prodajalcu najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

VRAČILO KUPNINE

Če je kupec od naročila ali pogodbe odstopil skladno s pogoji za odstop, mu je prodajalec dolžan vrniti vplačano kupnino na način kot je stranka plačala v najkasneje 14 dneh po prejemu artiklov.

REKLAMACIJE

V primeru, da vaš artikel ne deluje pravilno, lahko uveljavljate garancijo. Na vse elektronske naprave v naši ponudbi imamo 24 mesecev garancije.
Garancija ne velja v primeru: fizične poškodbe, obrabe zaradi uporabe in napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne ali malomarne uporabe artikla.V primeru reklamacije nas pred pošiljanjem artikla obvezno kontaktirajte preko "mojega računa" na Piazz-u.

V primeru reklamacije, nam izdelek pošljite na naš naslov SH Plus d.o.o., Kamniška cesta 28, 1241 Kamnik. Strošek pošiljanja je na strani pošiljatelja. Pošiljke z odkupnino ne sprejemamo.
V roku 8 delovnih dni od prejema vašega paketa bo reklamacija rešena.