Prenosni zvočnik XBLITZ Joy

Znamka Xblitz
44,89  €
Akcijska cena 28,89  € Prihrani 16,00  €
Black Friday cena!
Stanje: Novo
Black Friday cena!
Na zalogi XBLITZ | Slovenija 5 / 5
SKU
f3b9d44d
Dostava: Brezplačna dostava do 4 delovnih dni Podrobnosti
-36 % Brezplačna dostava
Na blagajno
Opis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DIZAJN

Brezžični zvočnik Xblitz Joy je vir zabave za vso noč. Dolga življenjska doba baterije, dva vgrajena 5W zvočnika in LED luči zagotavljajo, da je Joy popoln spremljevalec za vsak dogodek.

BREZŽIČNA ZABAVA!

Z območjem delovanja Bluetooth-a do 10 metrov, lahko uživate v glasbi iz telefona, kjerkoli že ste! Xblitz Joy bo začetek vsakega težavnega srečanja spremenila v pravo zabavo.

RADI IMAMO SVETLOBO!

Z inovativnim sistemom LED razsvetljave Xblitz Joy bo vsaka pesem spremenila vašo dnevno sobo v disko! Uživajte v očarljivi svetlobi za vse vaše najljubše pesmi, ki jih bo Xblitz Joy spremenil v pravi avdio-vizualni spektakel.

OD MRAKA DO ZORE

Zaplešite z svojimi prijatelji na glasbo iz telefona ali iz FM oddajnika! Xblitz Joy brezžično zvočnik ima vgrajeno baterijo, ko bo omogočila do 10 ur skupnega uživanja od mraka do zore.

 

IGRAJTE, KAR ŽELITE!

Imate veliko možnosti! Poleg povezave Bluetooth vam Xblitz Joy omogoča tudi predvajanje glasbe iz pomnilniške kartice ali prek kabla AUX. Povežite ga z namiznim računalnikom ali shranite skrbno izbran seznam predvajanja na pomnilniško kartico microSD.

ODKRIJTE VEČ

Zahvaljujoč prefinjenim nizkim tonom in kristalno jasnimi basi, vam Xblitz Joy omogoča, da odkrijete povsem novo dimenzijo svoje najljubše pesmi. Ponovno odkriti globino vaše ljubljene pesmi, neglede na to katera zvrst vam je najljubša.

ENOSTAVNO NE

Seveda ne boste dodatno preobremenjeni z brezžičnim zvočnikom Xblitz Joy. Naprava je enostavna in intuitivna za uporabo, zaradi česar je odlična izbira za trenutke sprostitve, ki jih nujno potrebujete. Osredotočite se na počitnice in imejte glasbo, ki jo želite slišati, vedno s seboj.

PRIVLAČNI ZVOKI

Z vgrajenima dvema 5W zvočnikoma je Xblitz Joy neverjetno močan stereo sistem. Zmogljiv digitalni ojačevalnik zagotavlja, da bo vaša najljubša glasba vedno izstopala od drugih zvokov okolice.

SIJOČ PRIMER

Vgrajena LED luč ne samo dodaja osebnost predvajanih pesmi, ampak tudi naredi napravo videti edinstven. Tako ne boste mogli zamenjati Xblitz Joy s katero koli drugo brezžično napravo in vaši prijatelji jo bodo sigurno opazili!

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Vrsta zvočnika: aktivna, stereo
Ojačevalnik:
digitalni
Način predvajanja:
BT,AUX,MicroSD
Funkcija ure:
DA
BT:
verzija 4.2
Razpon:
do 10metrov
Moč zvočnika:
10W
Baterija: 1800mAh
Delovni čas:
6-10h

 

Preberi več

Specifikacija
Več informacij
EAN 5902479671819
Blagovna znamka Xblitz
Barva izdelka Črna
IME TRGOVINE: XBLITZ
Cone Način dostave Dostava
Dostavno območje Slovenije Ekspresno do 2 delovnih dni
Druge EU države Standard 3 - 8 delovnih dni
* Podatek ne vključuje časa, ki ga trgovina rabi za pripravo in predajo paketa dostavni službi. Predviden celoten čas za dostavo se izračuna na blagajni.

GARANCIJA: vsi izdelki blagovne znamke XBLITZ so kakovostno preverjeni in imajo na embalaži vidno označen garancijski rok (24 mesecev), ki začne veljati z dnem izdaje računa.
Garancija ne velja v primeru: • fizične poškodbe • obrabe zaradi uporabe • napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe artikla
Artikel mora biti vrnjen v originalni in nepoškodovani embalaži z vso priloženo opremo. V nasprotnem primeru bo reklamacijski zahtevek zavrnjen.  Vse zahtevke posredujete preko PIAZZ portala (Moj Račun), kjer boste prejeli vsa dodatna navodila.*

ODSTOP OD NAKUPA: v roku 14 dni od dostave imate možnost vrniti izdelek in zahtevati zamenjavo za drug artikel ali vračilo kupnine.
Artikel, ki ga želite vrniti mora biti nepoškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z vso priloženo opremo. V nasprotnem primeru bo reklamacijski zahtevek zavrnjen ali le delno razrešen. Znotraj 14 dnevnega roka od dostave lahko zahtevek posredujete preko PIAZZ portala (Moj Račun), kjer boste prijeli vsa dodatna navodila.* Takoj, ko oddelek za reklamacije prejme vaš paket, se odpošlje nov izdelek v zamenjavo oziroma povrne kupnina v roku 8 delovnih dni.

*SPLOŠNA NAVODILA VEZANA NA GARANCIJO IN ODSTOP OD NAKUPA: preden paket odpošljete, nujno preverite na potrdilu o naročilu ali računu, ki ste ga prejeli po elektronski pošti v trenutku naročila, da ste izdelek kupili preko portala PIAZZ. V primeru, da nam dostavite izdelek ki ni naš, ne odgovarjamo za vašo napako in paketa ne bomo vračali. Po oddanem zahtevku imate 14 dni časa, da nam paket pošljete na naš naslov:  UMTEH d.o.o., Blagovica 9A, 1223 Blagovica.

Svetujemo, da paket pošljete priporočeno s potrdilom o pošiljki, tako bo mogoče vašo reklamacijo rešiti tudi v primeru izgubljenega paketa, na podlagi potrdila o dostavi prek sledilne številke. Strošek pošiljanja je na strani pošiljatelja, pošiljke z odkupnino ne sprejemamo.V roku 8 delovnih dni od prejema vašega paketa vam bomo odgovorili o nadaljnih postopkih in rešitvi zahtevka.
POZITIVNO BODO RAZREŠENI LE ZAHTEVKI, KI USTREZAJO VSEM ZGORAJ NAVEDENIM POGOJEM.

V Xblitz Slovenija je kakovost na prvem mestu, zato poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.