O Piazzu
PIAZZ predstavlja stičišče med kupci in trgovci

PIAZZ predstavlja stičišče med kupci in trgovci. Je okno v svet, ki se prilagaja željam in potrebam kupcev. To se odraža tudi skozi njegovo podobo − štirikotnik predstavlja izložbeno okno za uresničitev sanjskih nakupov, ki so sedaj na dosegu roke.

PIAZZ je spletno tržišče, kjer lahko najdete več, kot ste pričakovali, in kamor se boste znova in znova vračali. Zagotavlja vam varne in enostavne spletne nakupe. V široki in vedno rastoči ponudbi izdelkov različnih ponudnikov iz Slovenije in Evrope, pa boste zagotovo našli nekaj zase.

Spletna stran je privlačna in pregledna

Spletna stran je privlačna in pregledna, prilagojena pa je tudi prikazu na mobilnih napravah. Spremljajte aktualno ponudbo izdelkov, ki jo za vas ves čas dopolnjujemo.

PIAZZ želi postati največje spletno tržišče v jugovzhodni Evropi in je nov spletni igralec na tržišču v jadranski regiji.

Zakaj kupovati na PIAZZ-u?

 
Spletno tržišče, kjer na enem mestu primerjate konkurenčne cene trgovcev za isti izdelek in izberete najboljšo ponudbo zase.
 
Široka ponudba izdelkov različnih ponudnikov iz Slovenije in Evrope.
 
Enostavna primerjava izdelkov in cen različnih trgovcev.
 
Pregledno iskanje znotraj različnih kategorij.
 
Zagotavljamo varen način plačevanja s kreditno kartico.
 
Dostava izdelkov na naslov po vaši izbiri.
 
Odlična ekipa strokovnjakov, ki vam bo v najkrajšem času priskočila na pomoč.
 
Telekom Slovenije kot zaupanja vreden partner.

Kdo smo

Telekoma Slovenije

PIAZZ (izgovarjamo pjac) je nova blagovna znamka Telekoma Slovenije, ki svojim kupcem zagotavlja enostavne in varne nakupe.

Telekom Slovenije je celovit ponudnik telekomunikacijskih storitev v Sloveniji in vodilni pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij, sistemske integracij, storitev v oblaku in multimedijskih vsebin. Ima največje in glede na rezultate neodvisnih meritev najboljše ter najzanesljivejše omrežje v Sloveniji. Sodeluje z mnogimi partnerji in sledi novim trendom. Več na www.telekom.si.