Spletna kamera 1080p USB Webcam MANHATTAN, črna, USB-A 2.0, kabel 1,5m, vgrajen mikrofon

47,69  €
Akcijska cena 41,99  € Prihrani 5,70  €
Stanje: Novo
Na zalogi EIGREsi | Slovenija 5 / 5
SKU
3ed15bea
Dostava: Brezplačna dostava do 2 delovnih dni Podrobnosti
-12 % Brezplačna dostava
Na blagajno
Opis

Vrsta AV dodatka1080p USB Webcam
Osnovne informacijeSpletna kamera visoke ločljivosti in zanesljive glasnosti, Pug-and-play
Dodatne informacijeDeluje s Skype, Twitch, Teams, Zoom
Garancija v mesecih36
Specifikacija
Več informacij
EAN 0766623462006,766623462006
Blagovna znamka Manhattan
Barva izdelka Črna
Število slikovnih pik (MP) 2
Maksimalna hitrost posnetkov (fps) 30
Teža (g) 93
Višina (mm) 32
Širina (mm) 110
Globina (mm) 77
Zmogljivost
Zmogljivost
Milijonov pik 2 MP
Maksimalna ločljivost videa 1920 x 1080 slikovnih pik
Full HD Ja
Maksimalna hitrost sličic 30 fps
Podprti video načini 1080p
Podprti slikovni formati MJPEG
Diagonalno vidno polje 70°
Obratovalna napetost 5 V
Oblika
Oblika
Vmesnik USB 2.0
Barva izdelka Črna
Tip pritrditve Priponka
Velikost optičnega tipala 25,4 / 4 mm (1 / 4″)
Dolžina kabla 1,5 m
Certificiranje USB 2.0
CE
FCC
Programska oprema
Programska oprema
Podpira operacijski sistem Windows Windows 10,Windows 7,Windows 8.1
Podpira operacijski sistem Mac Ja
Teža in dimenzije
Teža in dimenzije
Širina 110 mm
Globina 77 mm
Višina 32 mm
Teža 93 g
Podatki o pakiranju
Podatki o pakiranju
Količina 1
Pogoji delovanja
Pogoji delovanja
Relativna vlažnost med delovanjem (H-H) 0 - 96%
Temperatura skladiščenja (T-T) -10 - 60 °C
Temperatura obratovanja (T-T) 0 - 40 °C
Vsebina paketa
Vsebina paketa
Navodila za uporabo Ja
Druge funkcije
Druge funkcije
RoHS skladnost Ja
IME TRGOVINE: EIGREsi
Cone Način dostave Dostava
Dostavno območje Slovenije Ekspresno do 2 delovnih dni
* Podatek ne vključuje časa, ki ga trgovina rabi za pripravo in predajo paketa dostavni službi. Predviden celoten čas za dostavo se izračuna na blagajni.

Potrošnik (fizična oseba) ima pravico v 14 dneh po prejemu blaga (oz. po podpisani pogodbi ali opravljeni storitvi) odstopiti od pogodbe. O tem mora pisno prek sklopa »Moj račun« na Piazz-u obvestiti ponudnika, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok vračila se začne šteti en dan po datumu prevzema blaga. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa), prodajalec pa mora potrošniku takoj vrniti vsa opravljena plačila. V primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila. Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik. Če potrošnik pri tehničnih izdelkih posamezne komponente odpre ali sestavlja, odstop od pogodbe žal več ni možen. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebna za ugotovitev narave, lastnosti in delovanje blaga. Potrošnik ne odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če ga podjetje ne seznani s pravico do odstopa od pogodbe skladno s 4. točko pravnega odstavka 43.b člena.

Z izbiro nakupa na podjetje s tem sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja. Pravne osebe možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh ali vračila kupnine nimajo. Za vračilo ali zamenjavo se lahko dogovorimo po dogovoru na osnovi posameznega primera.

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvarno napako pogleda. Obvestilo o napaki lahko potrošnik prodajalcu sporoči prek sklopa »Moj račun« na Piazz-u. Prodajalec bo ustrezno napotil in informiral potrošnika o nadaljnjem postopku vračila. Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pojavijo potem, ko mineta dve leti odkar je bila stvar izročena. Šteje se, da je napaka na stvari obstajala že v času izročitve, če se pojavi v roku šest mesecev od izročitve. Pravica potočnika iz prejšnjega odstavka ugasnejo s potekom dveh let od dneva, ko je o stvarni napaki obvestil prodajalca.

Garancijski rok prične teči z dnem dobave ali prevzema naročenih izdelkov. Garancijo za izdelek daje proizvajalec oziroma uvoznik, ki je odgovoren za garancijske pogoje. Garancija za izdelek je razvidna iz priloženega garancijskega lista. Garancijski rok se ne nanaša na programsko opremo! Iz garancije je izvzet tudi potrošni material, ki je podvržen stalni obrabi (trakovi, tonerji, tiskalniške glave, razvijalne enote, baterije,...). Izdelek, ki se pokvari v garancijski dobi, se popravi oz. zamenja najkasneje v roku 45 dni, v kolikor le-to ni mogoče, se na kupčevo zahtevo zamenja z novim in brezhibnim Izdelke, dostavljene na servis izven garancijskega roka, bomo po dogovoru s stranko popravili oz. posredovali pooblaščenem servisu v najkrajšem možnem času. S tem stranka prevzame vse stroške popravila (delo, material, dostavo, ...). Servisno delo in material se obračunata po veljavnem ceniku podjetja LEGIT D.O.O ali pooblaščenega servisa. V primeru zamenjave izdelkov se zamenjava opravi po predhodnem plačilu le-teh. Stranka lahko prevzame svojo opremo le po predhodni poravnavi vseh obveznosti.

Podjetje LEGIT d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svoje dolžnosti učinkovitega sistema obravnavanja pritožb. V primeru težav se kupec s prodajalcem lahko poveže prek sklopa »Moj račun« na Piazz-u, postopek obravnave pritožbe je zaupen.