Joie® Košara za novorojenčka Ramble™ XL Laurel

Znamka Joie
Unavailable
SKU
4c04b42b
Opis

Sanjsko udobje za prva vozičkanja z dojenčkom

Joie® predstavlja izjemno košaro za novorojenčka in dojenčka. Joie® Ramble™ XL z dodatnim oblazinjenjem ponuja še bolj prijazno zavetje za dojenčke v privih mesecih. Za popoln izgled poskrbi čudovita tekstura visoko kakovostne tkanine. Tekstil košarice je pralen, zato jo boste lahko uporabljali povsem sproščeno in brez skrbi. Malčke najbolj navduši varno in mehko zavetje, ki ga zagotavljajo komfortna vzmetnica, mehka prevleka in velika zaščitna strehica. Mamice pa boste zagotovo navdušene tudi nad dvojnim žepom v notranjosti košare.

Vse potrebne lastnosti košare za novorojenčka, združene v Joie® Ramble™ XL

Ta košara za novorojenčka je bila ustvarjena po meri potreb in želja sodobnih staršev. Prostorna, udobna, z odlično zaščito poskrbi za varno in brezskrbno uporabo ter prijeten občutek za dojenčka in starša pri uporabi. Ko košara za novorojenčka ni v uporabi pa jo lahko hitro in na preprost način zložite. Ploščato zlaganje omogoča, da lahko košarico pospravite tudi v najmanjše kotičke in v manjši avtomobil. Košara ima na vrhu praktičen ročaj za lažje prenašanje in enostavno nameščanje na ogrodje vozička.

Košara za novorojenčka za Joie® vozičke

Joie® Ramble™ XL je popoln dodatek za otroški voziček Joie®; Joie® Litetrax™ 4, Joie® Litetrax™ 4 Air, Joie® Mytrax™, Joie® Versatrax™. Košara za novorojenčka je popoln dodatek za novorojenčke in dojenčke, od rojstva do 9 kg. Funkcionalna in izjemno lahka košara za dojenčka, s težo manj kot 3 kg, ima vodoodbojno zaščitno strehico, notranji dvojni žepek za mamine in malčkove dodatke ter nosilce na dnu, ki preprečujejo, da bi košara, postavljena na tla, prišla v stik z umazanijo.

Prvi meseci z dojenčkom so nepozabni

Joie® Ramble™ XL je čudovita dopolnitev za prve mesece, za otroške vozičke Joie®. Globoka košara z izredno komfortno notranjost vam bo olajšala vse prve poti z vašim malim zakladkom, njena praktičnost vas bo navdušila, njeno udobje pa bo poskrbelo za prijetne prve prespane urice na poti za dojenčka. Košara za novorojenčka Joie® Ramble™ XL s kakovostnim tekstilom, ki se ga lahko hitro in preprosto sname in opere, je nekaj posebnega tudi zaradi notranjega skritega dvojnega predalčka, ki se nahaja na spodnji strani, ob dojenčkovih nogicah. V notranji predalček lahko pospravite dojenčkove ali svoje potrebščine; ključe, denarnico, telefon, dudo, igračko ali drug dodatek.

Preberi več

Specifikacija
Več informacij
EAN 5056080607207
Blagovna znamka Joie
Tip otroškega vozička Košara
Veljajo splošni pogoji dostave
Veljajo Piazz pogoji vračila