29,99  €
Akcijska cena 21,99  € Prihrani 8,00  €
Stanje: Novo
Na zalogi Tark Trade | Slovenija 0 / 5
SKU
87aea82b
Dostava: Brezplačna dostava do 4 delovnih dni Podrobnosti
-27 % Brezplačna dostava
Na blagajno
Opis

Dizajnerski kotliček iz nerjavečega jekla prostornine 1 liter in centralnim brezžičnim sistemom gretja. 

 • 1 liter
 • Največ 1450 W.
 • Zaščita pred pregrevanjem
 • Skriti grelni element
 • Ohišje iz nerjavečega jekla
 • LED prikazovalnik
 • Stikalo za vklop / izklop
 • Samodejni izklop
 • Zapiranje na poklop
       
Specifikacija
Več informacij
EAN 9004489041012
Blagovna znamka Silva Schneider
IME TRGOVINE: Tark Trade
Cone Način dostave Dostava
Dostavno območje Slovenije Ekspresno do 2 delovnih dni
* Podatek ne vključuje časa, ki ga trgovina rabi za pripravo in predajo paketa dostavni službi. Predviden celoten čas za dostavo se izračuna na blagajni.

Pravica do odstopa od nakupa 

V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. Obvestilo o odstopu lahko pošljete pisno na Tark Trade d.o.o., Poslovna Cona A 35, 4208 Šenčur ali z nedvoumno izjavo, ki jo lahko pošljete prek "Mojega računa" na Piazz-u. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti podjetju Tark Trade d.o.o. v 15 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo, nepoškodovano, zapakirano v originalni embalaži in originalnim računom. V primeru vračila blaga vam bomo kupnino vrnili takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu blaga.

Vračilo blaga v primeru reklamacij, napačnih ali razbitih izdelkov

Po potrditvi in dogovoru s strani Tark Trade pokličete na pošto in se dogovorite za prevzem in pošiljanje. Poleg blaga obvezno predložite kopijo originalnega računa. Stroški pošiljanja so brezplačni. Na vašo željo vam lahko blago zamenjamo za drugo ali pa vam vrnemo kupnino.

Garancija
Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu, računu ali oglaševalskem sporočilu. Dobavitelj izdelka jamči za kakovost izdelka oziroma brezhibno delovanje v garancijskem roku, če ga boste uporabljali v skladu z njegovim namenom in priloženimi navodili. Garancijski rok začne teči z dnem prevzema blaga s strani kupca.

Čas, v katerem dobavitelj kupcu zagotavlja proti plačilu popravilo, vzdrževanje blaga, nadomestne dele in priklopne aparate je 3 leta po preteku garancijskega roka.

Po predhodnem dogovoru lahko, zaradi zahtevnosti in neprenosljivosti blaga, lahko opravimo tudi na domu oz. mestu, kjer je naprava. Prodajalec ni usposobljen za tehnično presojo glede morebitnih okvar in tako tudi ne more odločati o zamenjavi izdelka v okvari brez mnenja pooblaščenega servisa.

Reklamacije
V Tark Trade-u se zavedamo pomembnosti reklamacij, zato se trudimo, da jih rešimo v najkrajšem možnem času in v obojestransko zadovoljstvo, vsekakor pa skladno z zakonsko veljavnimi določili. Reklamacijski podate prek "Mojega računa" na Piazz-u.