Tipkovnica in miška Logitech Wireless Combo MK850, Unifying, SLO g.

Akcijska cena 109,90  €
Stanje: Novo
Na zalogi E-misija | Slovenija 5 / 5 Top prodajalec
SKU
7ad49664
Dostava: Brezplačna dostava do 2 delovnih dni Podrobnosti
Brezplačna dostava
Na blagajno
Ostale ponudbe
EIGREsi | Slovenija 5 / 5
112,30  €
Brezplačna dostava
Poglej ponudbo
Opis

Lastnosti: • Brezžična Bluetooth® Smart in 2,4 GHz povezava
 • Unifying sprejemnik
 • Domet 10m


Tipkovnica: • Izjemno udobna zaobljena oblika
 • Posebne tipke z zakrivljenimi robovi
 • Tipke za enostavno preklapljanje med povezanmi napravami
 • Medijske tipke
 • Udoben naslon za dlani
 • Bateriji: 2x AAA
 • Do tri leta dolga življenjska doba baterij 
 • Slovenska gravura


Miška:  • Ergonomsko oblikovana za desničarje
 • Mehka, gumirana površina
 • 8 gumbov
 • Logitech Advanced Optical senzor
 • Ločljivost 1000 dpi
 • Hitro premikanje drsnikov s koleščkom (Hyper-fast scrolling)
 • Baterija: 1x AA
 • Do dve leti dolga življenjska doba baterij 


 

Opis:


Komplet brezžične miške in tipkovnice. Komplet omogoča priklop preko Logitech Unifying sprejemnika ali Bluetooth povezave in ga lahko uporabljamo v navezi z do tremi napravami med katerimi enostavno preklapljamo s pritiskom na gumb. Komplet odlikuje dolga življenska doba baterij, inovativna zaobljena tipkovnica, udoben naslon za dlani, ter udobna in ergonomska miška s Hyper scroll koleščkom.


 


Preberi več

Specifikacija
Več informacij
EAN 4058154166208,5099206066878
Blagovna znamka Logitech
Tehnologija povezovanja Brezžična
Preklop tipk tipkovnice Membranske tipke
Slog tipkovnice Ravna
Miška vključena Da
Numerična tipkovnica Da
Počivalnik za zapestje Da
Tipkovnica
Tipkovnica
Priporočena uporaba Univerzalno
Vmesnik naprave Brezžični RF + bluetooth
Razporeditev tipkovnice QWERTY
Jezik tipkovnice Mednarodna angleška (ZDA)
Kazalna naprava Št
Vrsta oblike tipkovnice Standardne
Numerična tipkovnica Ja
Tehnologija povezovanja Brezžična
USB zvezdišče Št
Namen Namizni računalnik/strežnik
Čitalnik prstnih odtisov Št
Frekvenčni pas in operativni kanali 2.4 GHz
Oblika
Oblika
Osvetlitev ozadja Št
Slog tipkovnice Raven
Počivalnik za zapestje Ja
Barva izdelka Črna
Tipkovnica polne velikosti Ja
LED indikator baterij Ja
Ergonomičnost
Ergonomičnost
Brezžični obseg 10 m
Napajanje
Napajanje
Vrsta vira napajanja Baterija
Tip baterije tipkovnice AAA
Število baterij (tipkovnica) 2
Življenjska doba baterije 36 mesec(-i)
Miška
Miška
Miška vključena Ja
Oblika izdelka Za desno roko
Tehnologija zaznavanja gibanja Optični
Ločljivost pri gibanju 1000 DPI
Število tipk 8
Tip gumbov Pritisni gumbi
Drsni kolešček Ja
Tip pomikanja Kolesce
Tip baterije miške AA
Število baterij (miška) 1
Število koleščkov za pomikanje 1
Stikalo za vklop/izklop Ja
Sistemske zahteve
Sistemske zahteve
Podpira operacijski sistem Windows Windows 10 Education,Windows 10 Education x64,Windows 10 Enterprise,Windows 10 Enterprise x64,Windows 10 Home,Windows 10 Home x64,Windows 10 Pro,Windows 10 Pro x64,Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 8,Windows 8.1
Povezljivost z Macintoshem Ja
Podpira operacijski sistem Mac Mac OS X 10.10 Yosemite,Mac OS X 10.11 El Capitan,Mac OS X 10.12 Sierra
Podpira mobilne operacijske sisteme Android 5.0,Android 5.1,iOS 5.0,iOS 6.0,iOS 6.1,iOS 7.0,iOS 7.1,iOS 7.2,iOS 8.0,iOS 8.1,iOS 8.2,iOS 8.3,iOS 8.4,iOS 9.0,iOS 9.1,iOS 9.2,iOS 9.3
Teža in dimenzije
Teža in dimenzije
Dimenzije tipkovnice (ŠxGxV) 430 x 210 x 25 mm
Teža tipkovnice 733 g
Dimenzije miške (ŠxGxV) 74 x 115 x 45 mm
Teža miške 135 g
Podatki o pakiranju
Podatki o pakiranju
Vključen sprejemnik Ja
Brezžični vmesnik sprejemnika USB
Tip sprejemnika Unifying receiver
Sprejemnik za združevanje Ja
Baterije so vključene Ja
Kabli priloženi USB
Navodila za uporabo Ja
Širina paketa 49 mm
Globina paketa 526 mm
Višina paketa 221 mm
Teža paketa 1,24 kg
Tip embalaže Box
Druge funkcije
Druge funkcije
Notranje Št
IME TRGOVINE: E-misija
Cone Način dostave Dostava
Dostavno območje Slovenije Ekspresno do 2 delovnih dni
* Podatek ne vključuje časa, ki ga trgovina rabi za pripravo in predajo paketa dostavni službi. Predviden celoten čas za dostavo se izračuna na blagajni.

Pravica do odstopa nakupa, vračilo blaga:
kupec lahko, v skladu s 43. členom zakona o varstvu potrošnikov (ZVP), v 14 dneh od prejetja pošiljke odstopi od nakupa in izdelek vrne brez obrazložitve svojega dejanja. Rok začne teči en dan po datumu prevzema naročenega blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu po pošti, najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).
V takem primeru se zavezujemo, da bomo v najkrajšem možnem času kupcu in najkasneje v 30 dneh od prejetja zahtevka za vračilo blaga, vrnili denar za prejeto plačilo. Prodajalec vrne prejeta plačila kupcu z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil. 
Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Vrnjeno blago mora imeti vso pripadajočo opremo, originalno embalažo in dokumentacijo. Kupec odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.
 
Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe:
1. za blago ali storitve, katerih cena je odvisna od nihanj na trgih, na katera podjetje nima vpliva in ki lahko nastopijo v roku odstopa od pogodbe;
2. za blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam;
3. pri pogodbah o dobavi avdio ali video posnetkov ali računalniških programov, če je potrošnik odprl varnostni pečat (Za odprtje varnostnega pečata se šteje pretrganje ovojne folije ali uničenje varnostne nalepke pri serijski številki.)
Obvestilo o odstopu lahko kupec izvede v svojem uporabniškem računu na piazz.com ali z nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe. Šteje se, da je kupec podal odstopno izjavo pravočasno, če jo odda oz. pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Dokazno breme glede uveljavljanja pravice do odstopa nosi kupec. Vračilo blaga se izvede po pošti. Blago se pošlje na sedež prodajalca: E-misija d.o.o., Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik.    
 
POSTOPEK VRAČILA BLAGA:
 V »Mojem računu« na piazz.com označite blago, ki ga želite vrniti in izpolnite vse potrebne informacije, blago pripravite za transport. Blago ustrezno zaščitite, da bi se izognili poškodbam pri prevozu, blago pošljite na naslov: E-misija d.o.o., Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik. 

GARANCIJA: vsi izdelki blagovne znamke so kakovostno preverjeni in imajo na embalaži vidno označen garancijski rok, ki začne veljati z dnem izdaje računa.
Garancija ne velja v primeru: • fizične poškodbe • obrabe zaradi uporabe • napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe artikla
Artikel mora biti vrnjen v originalni in nepoškodovani embalaži z vso priloženo opremo. V nasprotnem primeru bo reklamacijski zahtevek zavrnjen.  Vse zahtevke posredujete preko PIAZZ portala (Moj Račun), kjer boste prejeli vsa dodatna navodila.*
ODSTOP OD NAKUPA: v roku 14 dni od dostave imate možnost vrniti izdelek in zahtevati zamenjavo za drug artikel ali vračilo kupnine. Artikel, ki ga želite vrniti mora biti nepoškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z vso priloženo opremo. V nasprotnem primeru bo reklamacijski zahtevek zavrnjen ali le delno razrešen. Znotraj 14 dnevnega roka od dostave lahko zahtevek posredujete preko PIAZZ portala (Moj Račun), kjer boste prijeli vsa dodatna navodila.* Takoj, ko oddelek za reklamacije prejme vaš paket, se odpošlje nov izdelek v zamenjavo oziroma povrne kupnina v roku 8 delovnih dni.
*SPLOŠNA NAVODILA VEZANA NA GARANCIJO IN ODSTOP OD NAKUPA: preden paket odpošljete, nujno preverite na potrdilu o naročilu ali računu, ki ste ga prejeli po elektronski pošti v trenutku naročila, da ste izdelek kupili preko portala PIAZZ. V primeru, da nam dostavite izdelek ki ni naš, ne odgovarjamo za vašo napako in paketa ne bomo vračali. Po oddanem zahtevku imate 14 dni časa, da nam paket pošljete na naš naslov: E-misija d.o.o., Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik. Svetujemo, da paket pošljete priporočeno s potrdilom o pošiljki, tako bo mogoče vašo reklamacijo rešiti tudi v primeru izgubljenega paketa, na podlagi potrdila o dostavi prek sledilne številke. Strošek pošiljanja je na strani pošiljatelja, pošiljke z odkupnino ne sprejemamo.V roku 8 delovnih dni od prejema vašega paketa vam bomo odgovorili o nadaljnih postopkih in rešitvi zahtevka.
POZITIVNO BODO RAZREŠENI LE ZAHTEVKI, KI USTREZAJO VSEM ZGORAJ NAVEDENIM POGOJEM.