Brezžični otroški raspirator NENO Sinus

Znamka Neno
49,99  €
Akcijska cena 47,89  € Prihrani 2,10  €
Stanje: Novo
Na zalogi XBLITZ | Slovenija 5 / 5
SKU
1c5684ea
Dostava: Brezplačna dostava do 2 delovnih dni Podrobnosti
-4 % Brezplačna dostava
Na blagajno
Opis

Otroški aspirator Neno Sinus zagotavlja varno in udobno odstranjevanje izločkov iz nosu vašega malčka.

VODOODPOREN

Aspirator Neno Sinus je vodoodporen IPX6, zato ga je mogoče oprati pod tekočo vodo. Silikonske konice in posodo za izločanje lahko odstranite iz naprave, kar omogoča temeljitejše odstranjevanje ostankov zobnih oblog.

V PAKETU VSE KAR POTREBUJETE

Štiri vrste nastavkov, priloženih kompletu Neno Sinus, vam omogočajo, da napravo prilagodite starosti in otrokovim potrebam. Poleg tega komplet vključuje: posodo za izločanje, pokrov, ki preprečuje povratni tok izločkov iz posode, komplet tesnil in polnilni kabel. Zahvaljujoč temu lahko z napravo začnete delati takoj po nakupu.

3 RAZLIČNI NAČINI SESANJA

Neno Sinus ima 3 sesalne načine. Zahvaljujoč temu lahko napravo prosto preklapljate, da prilagodite svoje delovanje otrokovim potrebam.

OBLIKOVANJE

Neno Sinus je naprava, skrbno zasnovana, z mislijo na funkcionalnost in dobro počutje otroka in starša. Aspirator je izdelan iz visokokakovostnih materialov. Odlikuje ga estetski videz in udobje pri uporabi. Uporaba Neno Sinusa je preprosta zahvaljujoč velikim, intuitivnim gumbom na plošči na dotik.

VZEMITE GA POVSOD

Aspirator Neno Sinus je lahek, priročen in udoben za uporabo. Zahvaljujoč vgrajeni bateriji za polnjenje je napravo enostavno prenašati.

OTROKU PRIJAZNO SVETILO IN TIHO DELOVANJE

Dodatna, ločeno aktivirana LED žarnica vam omogoča uporabo aspiratorja Neno Sinus tudi ponoči. Mehka, topla svetloba ne bo dražila otrokovih oči ali kože in bo lažje videla notranjost nosu. Poleg tega tiho delovanje aspiratorja ne bo zbudilo ali prestrašilo spečega otroka.

Preberi več

Specifikacija
Več informacij
EAN 5902479671987
Blagovna znamka Neno
IME TRGOVINE: XBLITZ
Cone Način dostave Dostava
Dostavno območje Slovenije Ekspresno do 2 delovnih dni
Druge EU države Standard 3 - 8 delovnih dni
* Podatek ne vključuje časa, ki ga trgovina rabi za pripravo in predajo paketa dostavni službi. Predviden celoten čas za dostavo se izračuna na blagajni.

GARANCIJA: vsi izdelki blagovne znamke XBLITZ so kakovostno preverjeni in imajo na embalaži vidno označen garancijski rok (24 mesecev), ki začne veljati z dnem izdaje računa.
Garancija ne velja v primeru: • fizične poškodbe • obrabe zaradi uporabe • napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe artikla
Artikel mora biti vrnjen v originalni in nepoškodovani embalaži z vso priloženo opremo. V nasprotnem primeru bo reklamacijski zahtevek zavrnjen.  Vse zahtevke posredujete preko PIAZZ portala (Moj Račun), kjer boste prejeli vsa dodatna navodila.*

ODSTOP OD NAKUPA: v roku 14 dni od dostave imate možnost vrniti izdelek in zahtevati zamenjavo za drug artikel ali vračilo kupnine.
Artikel, ki ga želite vrniti mora biti nepoškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z vso priloženo opremo. V nasprotnem primeru bo reklamacijski zahtevek zavrnjen ali le delno razrešen. Znotraj 14 dnevnega roka od dostave lahko zahtevek posredujete preko PIAZZ portala (Moj Račun), kjer boste prijeli vsa dodatna navodila.* Takoj, ko oddelek za reklamacije prejme vaš paket, se odpošlje nov izdelek v zamenjavo oziroma povrne kupnina v roku 8 delovnih dni.

*SPLOŠNA NAVODILA VEZANA NA GARANCIJO IN ODSTOP OD NAKUPA: preden paket odpošljete, nujno preverite na potrdilu o naročilu ali računu, ki ste ga prejeli po elektronski pošti v trenutku naročila, da ste izdelek kupili preko portala PIAZZ. V primeru, da nam dostavite izdelek ki ni naš, ne odgovarjamo za vašo napako in paketa ne bomo vračali. Po oddanem zahtevku imate 14 dni časa, da nam paket pošljete na naš naslov:  UMTEH d.o.o., Blagovica 9A, 1223 Blagovica.

Svetujemo, da paket pošljete priporočeno s potrdilom o pošiljki, tako bo mogoče vašo reklamacijo rešiti tudi v primeru izgubljenega paketa, na podlagi potrdila o dostavi prek sledilne številke. Strošek pošiljanja je na strani pošiljatelja, pošiljke z odkupnino ne sprejemamo.V roku 8 delovnih dni od prejema vašega paketa vam bomo odgovorili o nadaljnih postopkih in rešitvi zahtevka.
POZITIVNO BODO RAZREŠENI LE ZAHTEVKI, KI USTREZAJO VSEM ZGORAJ NAVEDENIM POGOJEM.

V Xblitz Slovenija je kakovost na prvem mestu, zato poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.