Brezžične slušalke XBLITZ UNI PRO 1

Znamka Xblitz
Akcijska cena 29,99  €
Black Friday cena!
Stanje: Novo
Black Friday cena!
Na zalogi XBLITZ | Slovenija 5 / 5
SKU
f45ef772
Dostava: Brezplačna dostava do 4 delovnih dni Podrobnosti
Brezplačna dostava
Na blagajno
Opis

DIZAJN

Xblitz Uni Pro 1 je priročen komplet brezžičnih slušalk, ki se prek Bluetooth povežejo s telefonom ali drugo mobilno napravo. Ko slušalk ne uporabljate, jih lahko odložite v posebno priročeno polnilno postajo, da napolnite baterije. Celoten komplet je miniaturen in se bo zlahka prilegal v žepe ali torbo.

RESNIČNO BREZŽIČNO

Z resnično brezžičnimi Xblitz Uni Pro 1 slušalkami se lahko počutite svobodno. Brez kablov in neuporabnih vtičnic ne boste imeli več težav pri plesu na vaše najljubše pesmi ali med jutranjim tekom. Slušalke se lahko povežejo s telefonom na dosegu do 10 metrov, kar vam daje popolno svobodo gibanja. Xblitz Uni Pro 1 je nenadomestljiv partner pri kakršnih koli telesnih vajah.

ENOSTAVNO KOMUNICIRANJE

Brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 1 je treba z vašim telefonom povezati samo enkrat. Po tem se bodo samodejno povezale z vašo mobilno napravo vsakič, ko jih vzamete iz priročne škatlice. Zaupajte nam - tudi otrok bi to lahko ugotovil!

VEDNO Z VAMI

Xblitz Uni Pro 1 je popoln partner za vaje in za izlet. Obe slušalki sta stalno na svojem mestu. Polnilna postaja vam omogoča, da komplet uporabljate zelo, zelo dolgo.

V VSAKI SITUACIJI

Zahvaljujoč njihovi kompaktni velikosti lahko brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 1 uporabljate kjer koli. Na poti domov se pogovarjajte po telefonu ali se sprostite ob poslušanju najljubše glasbe doma. Možnosti, ki vam jih daje ta naprava, so skoraj neskončne.

GLOBOKI BAS

Poskrbeli smo, da boste lahko uživali v svoji najljubši glasbi na najvišji ravni kakovosti. Ni važno, ali imate raje klasično glasbo ali heavy metal. Zato brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 1 izstopajo s svojim zvokom globokega in močnega basa.

NAJBOLJŠA GLASBA

Vam je všeč jazz? Metal? Ali morda imate raje nišne glasbe, ki jih ni mogoče opisati z besedami? Zagotavljamo, da vas bodo brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 1 navdušile z zvokom vaših najljubših skladb.

UDOBNI POGOVORI

Ni vam treba panično iskati svojega telefona, ko nekdo kliče. Samo pritisnite večfunkcijski gumb na eni od slušalk, da sprejmete klic. Uživajte v pogovoru zahvaljujoč mikrofonu, vgrajenim v slušalke. Gumb se lahko uporablja tudi za povezovanje s asistenco vašega pametnega telefona, kot na primer Siri ali Bixby.

POLNILNO OHIŠJE

Brezžične slušalke Xblitz Uni Pro 1 imajo priloženo posebno ohišje za polnjenje. Zahvaljujoč tem dodatkom lahko svoje Xblitz slušalke napolnite, kjer koli ste in ne glede na to, kako daleč je najbližja vtičnica.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Mikrofon: DA
Rezervni komplet čepkov:
DA 2x
Frekvenca: 20Hz - 20Khz
BT Različica:
5.0
Čas poslušanja pogovorov/glasbe:
3-4ure
Čas pripravljenosti:
do 120ur
Obseg povezave:
do 10m
Moč slušalke
3mW
Čas polnjenja:
1h
Zmogljivost baterije slušalk:
50mAh
Zmogljivost baterije postaje:
350mAh
Teža: MicroSD, do 64gb (ni vključena!)
Paket vsebuje:
BT slušalke, ohišje za polnjenje slušalk. USB kabel (za polnjenje), uporabniški priročnik, 2 rezervna sklopa gumijastih čepkov

 

Preberi več

Specifikacija
Več informacij
EAN 5902479671727
Blagovna znamka Xblitz
Barva izdelka Črna
Tehnologija povezovanja Brezžična
Zložljivo Da
Zasnovano za športne aktivnosti Da
Preklic šuma Da
Bluetooth Da
IME TRGOVINE: XBLITZ
Cone Način dostave Dostava
Dostavno območje Slovenije Ekspresno do 2 delovnih dni
Druge EU države Standard 3 - 8 delovnih dni
* Podatek ne vključuje časa, ki ga trgovina rabi za pripravo in predajo paketa dostavni službi. Predviden celoten čas za dostavo se izračuna na blagajni.

GARANCIJA: vsi izdelki blagovne znamke XBLITZ so kakovostno preverjeni in imajo na embalaži vidno označen garancijski rok (24 mesecev), ki začne veljati z dnem izdaje računa.
Garancija ne velja v primeru: • fizične poškodbe • obrabe zaradi uporabe • napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe artikla
Artikel mora biti vrnjen v originalni in nepoškodovani embalaži z vso priloženo opremo. V nasprotnem primeru bo reklamacijski zahtevek zavrnjen.  Vse zahtevke posredujete preko PIAZZ portala (Moj Račun), kjer boste prejeli vsa dodatna navodila.*

ODSTOP OD NAKUPA: v roku 14 dni od dostave imate možnost vrniti izdelek in zahtevati zamenjavo za drug artikel ali vračilo kupnine.
Artikel, ki ga želite vrniti mora biti nepoškodovan, v originalni in nepoškodovani embalaži z vso priloženo opremo. V nasprotnem primeru bo reklamacijski zahtevek zavrnjen ali le delno razrešen. Znotraj 14 dnevnega roka od dostave lahko zahtevek posredujete preko PIAZZ portala (Moj Račun), kjer boste prijeli vsa dodatna navodila.* Takoj, ko oddelek za reklamacije prejme vaš paket, se odpošlje nov izdelek v zamenjavo oziroma povrne kupnina v roku 8 delovnih dni.

*SPLOŠNA NAVODILA VEZANA NA GARANCIJO IN ODSTOP OD NAKUPA: preden paket odpošljete, nujno preverite na potrdilu o naročilu ali računu, ki ste ga prejeli po elektronski pošti v trenutku naročila, da ste izdelek kupili preko portala PIAZZ. V primeru, da nam dostavite izdelek ki ni naš, ne odgovarjamo za vašo napako in paketa ne bomo vračali. Po oddanem zahtevku imate 14 dni časa, da nam paket pošljete na naš naslov:  UMTEH d.o.o., Blagovica 9A, 1223 Blagovica.

Svetujemo, da paket pošljete priporočeno s potrdilom o pošiljki, tako bo mogoče vašo reklamacijo rešiti tudi v primeru izgubljenega paketa, na podlagi potrdila o dostavi prek sledilne številke. Strošek pošiljanja je na strani pošiljatelja, pošiljke z odkupnino ne sprejemamo.V roku 8 delovnih dni od prejema vašega paketa vam bomo odgovorili o nadaljnih postopkih in rešitvi zahtevka.
POZITIVNO BODO RAZREŠENI LE ZAHTEVKI, KI USTREZAJO VSEM ZGORAJ NAVEDENIM POGOJEM.

V Xblitz Slovenija je kakovost na prvem mestu, zato poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.