Avtosedež FreeOn Jupiter Dve Starostne-Velikostne skupine II,III Rdeč

Znamka FreeON
49,90  €
Akcijska cena 47,90  € Prihrani 2,00  €
Stanje: Novo
Na zalogi Igrače.eu-Rok Toys | Slovenija 4.8 / 5 Top prodajalec
SKU
25481fea
Dostava: Brezplačna dostava do 2 delovnih dni Podrobnosti
-4 % Brezplačna dostava
Na blagajno
Opis

Avtosedež FreeOn Jupiter Dve Starostne-Velikostne skupine II,III

Premišljeno zasnovan Avtosedež FreeOn Jupiter Dve Starostne-Velikostne skupine II,III primeren za otroke od 15 do 36 kg ima nastavljiv naslon za glavo in dodatno bočno zaščito, njegova posebnost pa je možnost enostavne transformacije iz avto sedeža v jahač – zgolj odstranite hrbtni naslon. Avtosedež je zaradi pritrjevanja z varnostnim pasom vozila primeren za uporabo v vseh avtomobilih, hkrati pa zagotavlja prijetno udobje in ustrezno varnost. Premišljena izbira sodobnih staršev, ki želijo multifunkcijski, a vendarle varen sedež za svojega otroka.

Lastnosti:
 
  • skupina II, III (namenjen je otrokom od 3 let oz. od 15 do 36 kg),
  • testiran po standardu ECE R44/04,
  • udobno oblazinjen sedežni del in naslon za roke,
  • naslon za glavo je nastavljiv po višini,
  • dodatna bočna zaščita,
  • prevleka je snemljiva in pralna,
  • uporaben tudi kot jahač.

VARNOSTNI NAPOTKI IN OPOZORILA

Varnost in kakovost izdelkov, ki so na voljo v naših prodajalnah je na prvem mestu. Izdelki, ki jih prodajamo, morajo izpolnjevati določene varnostne zahteve in nikakor ne smejo ogrožati varnosti ali zdravja uporabnikov ter ostalih ob uporabi. Navedeno priporočeno starost otroka za posamezni izdelek je podjetje Apollo d. o. o. pridobilo s strani proizvajalca. Določeno priporočeno starost otroka za uporabo posameznega izdelka proizvajalec določi na podlagi veljavnih uredb in zakonov, otrokovega senzoričnega, motoričnega in umskega razvoja ter relativne omejitve pri uporabi. Navedena priporočena starost in/ali obremenitev naj vam bo vodilo pred nakupom izdelka. Pri izbiranju izdelka upoštevajte okoliščine ter spretnosti otroka in njegova močna ter šibka področja, ter na podlagi tega poiščite izdelek, ki bo spodbudil otrokov razvoj na posameznem področju. Med uporabo izdelka upoštevajte priporočila in napotke, navodila proizvajalca za varno in pravilno uporabo izdelka ter sledeča OPOZORILA in VARNOSTNE NAPOTKE.

Avtosedeži

Opozorilo za avtosedeže skupin 0+, 0+/1 in ostale avtosedeže nameščene v nasprotni smeri vožnje: OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino. OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti! Opozorilo za vse skupine avtosedežev: OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.

Preberi več

Specifikacija
Več informacij
EAN 3830057739472
Blagovna znamka FreeON
Barva izdelka Rdeča
Skupina avtomobilskega sedeža 2-3 (15 - 36 kg; 4 - 11 let)
IME TRGOVINE: Igrače.eu-Rok Toys
Cone Način dostave Dostava
Druge EU države Ekspresno do 2 delovnih dni
Dostavno območje Slovenije Ekspresno do 2 delovnih dni
* Podatek ne vključuje časa, ki ga trgovina rabi za pripravo in predajo paketa dostavni službi. Predviden celoten čas za dostavo se izračuna na blagajni.

Pritožbe in informacije

V primeru pritožb ali potrebe po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo prek "Mojega računa" na Piazz-u.

Podjetje Rok Toys, D.O.O., se zavezuje, da bo vse spore reševalo sporazumno. Če spora ni mogoče rešiti s konsenzom, je za reševanje spora pristojno ljubljansko sodišče.

Zunajsodno reševanje potrošniških sporov

V skladu s pravnimi normami družbe Rok Toys, doo, nobenega izvajalca nesodnega reševanja potrošniških sporov ne priznava kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga je potrošnik morda sprožil v skladu z zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.
Več informacij: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL
Ta ureditev izhaja iz zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št.524 / 2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter o spremembi Uredbe (ES) 2016/2004 in Direktive 2009 / 22 / ES.