Aparat za kokice CORN FIT CORN400

39,99  €
Akcijska cena 34,99  € Prihrani 5,00  €
Stanje: Novo
Na zalogi Tark Trade | Slovenija 0 / 5
SKU
36b98f13
Dostava: Brezplačna dostava do 2 delovnih dni Podrobnosti
-13 % Brezplačna dostava
Na blagajno
Opis

V avtomatih za vročo pripravo kokic se kokice pripravijo z malo kalorijami, brez dodatka olja, maščobe ali sladkorja. Hitra priprava in enostavno čiščenje sta prednost tega aparata.

  • 1200 W 
  • Pripravek za kokice brez maščob v približno 1,5 do 2,5 minute
  • Odstranljiva posoda 4,5 l
  • Stikalo za vklop / izklop
  • Samodejni izklop
  • Ne drsna gumijasta stopala
Specifikacija
Več informacij
EAN 9004489280138
Blagovna znamka BiKitchen
IME TRGOVINE: Tark Trade
Cone Način dostave Dostava
Dostavno območje Slovenije Ekspresno do 2 delovnih dni
* Podatek ne vključuje časa, ki ga trgovina rabi za pripravo in predajo paketa dostavni službi. Predviden celoten čas za dostavo se izračuna na blagajni.

Pravica do odstopa od nakupa 

V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. Obvestilo o odstopu lahko pošljete pisno na Tark Trade d.o.o., Poslovna Cona A 35, 4208 Šenčur ali z nedvoumno izjavo, ki jo lahko pošljete prek "Mojega računa" na Piazz-u. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti podjetju Tark Trade d.o.o. v 15 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo, nepoškodovano, zapakirano v originalni embalaži in originalnim računom. V primeru vračila blaga vam bomo kupnino vrnili takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu blaga.

Vračilo blaga v primeru reklamacij, napačnih ali razbitih izdelkov

Po potrditvi in dogovoru s strani Tark Trade pokličete na pošto in se dogovorite za prevzem in pošiljanje. Poleg blaga obvezno predložite kopijo originalnega računa. Stroški pošiljanja so brezplačni. Na vašo željo vam lahko blago zamenjamo za drugo ali pa vam vrnemo kupnino.

Garancija
Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu, računu ali oglaševalskem sporočilu. Dobavitelj izdelka jamči za kakovost izdelka oziroma brezhibno delovanje v garancijskem roku, če ga boste uporabljali v skladu z njegovim namenom in priloženimi navodili. Garancijski rok začne teči z dnem prevzema blaga s strani kupca.

Čas, v katerem dobavitelj kupcu zagotavlja proti plačilu popravilo, vzdrževanje blaga, nadomestne dele in priklopne aparate je 3 leta po preteku garancijskega roka.

Po predhodnem dogovoru lahko, zaradi zahtevnosti in neprenosljivosti blaga, lahko opravimo tudi na domu oz. mestu, kjer je naprava. Prodajalec ni usposobljen za tehnično presojo glede morebitnih okvar in tako tudi ne more odločati o zamenjavi izdelka v okvari brez mnenja pooblaščenega servisa.

Reklamacije
V Tark Trade-u se zavedamo pomembnosti reklamacij, zato se trudimo, da jih rešimo v najkrajšem možnem času in v obojestransko zadovoljstvo, vsekakor pa skladno z zakonsko veljavnimi določili. Reklamacijski podate prek "Mojega računa" na Piazz-u.